Lithium batterijen en smart BMS oplossingen en elektronica

Static map

Axtrel Battery Management
Angstelkade 2A-1.11a
3631 NA   Nieuwersluis
The Netherlands

Plus code: 6X2W+VM Nieuwersluis

Lithium batterijen en smart BMS oplossingen

Al sinds 2014 maakt Axtrel Battery Management smart BMS (Battery Management System) oplossingen voor haar klanten. In die jaar, hebben we problemen rond brandgevaar en levensduur voor onze klanten opgelost.
Axtrel Battery Management is een handelsmerk van Engineering Spirit B.V.

Wij zagen vaak dat klanten de cellen van de accu het belangrijkst vonden, en dat het BMS vervolgens een sluitpost was. Dit werd ingegeven door de prijs van de cellen, ten opzichte van het BMS.
De problemen met accu’s worden echter meestal door het BMS veroorzaakt.
Daarom beschouwen wíj het BMS als het belangrijkste onderdeel. Immers, met een goed BMS doen matige cellen het nog steeds goed, hooguit wat minder lang.

Daarom hebben we standaard smart BMS oplossingen ontwikkeld. Wanneer extra functionaliteit in de batterij gecombineerd moet worden, ontwikkelen wij voor u een specifiek BMS.

De Elektronica ontwikkeling wordt uitbesteed aan ons moederbedrijf Engineering Spirit.


Wij opereren wereldwijd; ons kantoor in Centraal Nederland is binnen een uur of minder bereikbaar vanuit de regio's Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, maar ook Breda, Nijmegen, Arnhem en Twente.


Smart BMS oplossingen | Axtrel Battery Management
Blijf op de hoogte

Wij nodigen u uit om u in te schrijven voor onze Tips en Whitepapers.

We zijn zeer terughoudend in het sturen van mails, en sturen informatieve berichten. In het algemeen, niet vaker dan 1 maal per 3-6 maanden.